PROFESSIONEL INTEGRATIV COACHING & TERAPI


Integrativ coaching terapi er meningsfuld, fordi jeg gennem mine mange år som coach, psykoterapeut, mindfulness instruktør og underviser med særligt fokus på fysisk og mental sundhed har erfaret og erkendt, at vi sjældent kan løse alle problemstillinger eller udfordringer udfra én enkelt psykologisk eller coachende retning. Jeg tager udgangspunkt i hele DIG, dit ønske om forandring, dit mål - ud fra DIN historie og DIN livssituation!

Vores historier og erfaringer har dannet os, men ikke alt vi har med os er hensigtsmæssigt. Jeg ønsker at møde dig præcis hvor du ér og der hvor du gerne vil hen.

Integrativ betyder at jeg anvender flere retninger indenfor psykologien og coachingen. Jeg integrerer det bedste og mest hensigtsmæssige fra psykoterapien og coachingens verden, for derved at kunne støtte dig på den mest hensigtsmæssige og udbytterige måde.

Uanset om du ønsker at arbejde med din stress, sundhed eller livsproblematikker, så er det vigtigste at vi først og fremmest tager udgangspunkt i hele dig og din livssituation. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved hvorfor jeg arbejder som jeg gør.

Når du henvender dig til mig, er det jo fordi der ligger et ønske om forandring og min rolle er at jeg med min psykoterapeutiske og coachende viden og erfaring, kan understøtte dine specifikke ønsker og behov.

I integrativ coaching & terapi ser jeg dig som det hele menneske og på de faktorer og barrierer der forhindrer dig i at skabe forandring og nå dit mål.

Din historie og det du har med dig fra dit livs rejse, er meget væsentlig. Derfor henter vi det bedste derfra og bringer det med dig videre på din vej mod dit mål.  Vi vil være nysgerrige på vejen til målet og du vil opdage og få en masse indsigt og viden på din vej. Den proces er meget vigtig. Det er på din vej du skal opnå den refleksion og læring om dig selv, som skal skabe mulighed for, at forandre de ting du ønsker at forandre og at vi sikrer at du får forankret den ny læring inde i dig!

Mener du det,- for det gør jeg! Jeg vil udfordre dig på din vej, men med respekt og fokus på at du er med i processen.
Du vil fra step til step opleve, at du skaber små og store succes’er på vej mod dit mål og din forandring.

Jeg gør mit til at skabe et rum for dig, som er afslappet og rart og hvor du føler dig i trygge, gode og professionelle hænder. Et rum og en ramme som kan danne de mest optimale betingelser for din udvikling.

Lilli Hangaard 
Integrativ Psykoterapeut, Coach & Mindful practitoner

ER LIVSGLÆDEN FORSVUNDET?

Livs coaching og terapi
et intensivt og målrettet forløb,
der har til formål at genvinde
livsglæde, fokus og handlekraft

Læs mere her

Fandt du ikke hvad du søgte?

Så kontakt mig på mail eller
T. 60 20 66 70