UNGE COACHING - Stress håndtering

Find dine styrker & ressourcer

At være ung og skulle til at deale med livets udfordringer, kan være en svær og måske til tider ensom proces. Jeg møder ofte unge mennesker som kommer for at få hjælp, der ikke føler de kan dele deres inderste tanker og følelser med deres nærmeste venner, veninder eller familie. Som coach møder jeg dig præcis hvor du èr og ser alt hvad du har at byde på! Savner du en at dele dine bekymringer med, så har du måske brug for en snak med mig. Jeg har som unge coach stor erfaring i samtaler med unge og du er velkommen til at maile eller ringe til mig, for at høre om du kunne have gavn af at tale med mig!

Sammen skaber vi fokus omkring dine styrker, ressourcer, muligheder, mål og retning, så du genvinder troen på dig og det der ligger foran dig!

Ved eksamensangst bruger jeg bl.a mindfulness baseret på kognitiv terapi. 

De bedste hilsner
Lilli    

 

  • føler du dig presset af studier?
  • stresset og ked af det?
  • mangler troen på dig selv?
  • føler du for mange krav og forventninger? 
  • har du eksamensangst, angst for prøver, at stå frem?
  • mange valg og bekymringstanker? 
  • Svært ved at tackle familie problemer?
  • Føler du dig ensom?
  • Føler du dig udfordret i fht din sundhed? Er sundheds coaching måske noget for dig.

Case

 

Caroline 17 år kontaktede mig, da hun ikke vidste hvordan hun skulle overskue hele hendes livssituation, nu hvor hun var startet på gymnasiet. 

Caroline, en sød og åben pige, var stresset og stressen påvirkede i den grad hendes selvværd og selvtillid. Hun mærkede nemlig, at hun ikke længere havde overskud til alle lektierne og vennerne begyndte at blive sat lidt til en side. Hun havde bare lyst til at være alene og overlevede lidt på det, men det var jo ingen god løsning på sigt. 

Heldigvis søgte Caroline hjælp og har nu fået styr på stressen og har fået nogle værktøjer til at håndtere dette. Hun er blevet gladere og har nu også fundet ud af, at mindfulness ikke kun er noget for gamle mennesker der sidder i skrædderstilling. 

Caroline har nu overskud til vennerne og lektierne igen.

Projekt Hugme

Jeg samarbejder med projekt Hugme, et projekt under udvikling, som støtter børn og unge der føler sig sårbare pga skilsmisse, ensomhed, mobning, problemer derhjemme, angst eller andre ting, som gør at det hele svært. 

Projektet er støttet af private midler, men vi søger fonde og gerne støtte fra virksomheder mv, der ser det formålstjenstligt at yde støtte til at bedre sårbare børn og unges trivsel. 

OBS: Har i en sundhedsforsikring, så tjek om den dækker samtaler for unge

Udfordringer i overgangen

Hvad venter på den anden side af uddannelsen? et første job, en tilværelse som 'rigtig' voksen og stor frihed. Men hverdagen på en arbejdsplads er markant anderledes end som studerende. Bliv klogere på omvæltningerne og få råd til at tackle dem her.

Læs artiklen på side 27 i bladet "Frie Funktionærer", hvor jeg fortæller om de udfordringer der kan ligge i overgangen fra studietid til arbejdsliv.

 

 

 

ONLINE TERAPI- SKYPE SESSION

Det kan være svært at sidde overfor et menneske man ikke kender 

- og er du mere tryg ved en skypesession, så er der også mulighed for det.

 

Læs mere her - SKYPE session